PISTA BOWLING THINGS TO KNOW BEFORE YOU BUY

pista bowling Things To Know Before You Buy

pista bowling Things To Know Before You Buy

Blog Article

pensiuni predeal

This Internet site is employing a protection service to protect itself from on the internet attacks. The action you simply carried out induced the security Remedy. There are lots of steps that would induce this block which include publishing a particular phrase or phrase, a SQL command or malformed info.

completarea formularului de rezervări nu garantează disponibilitatea camerelor în perioada menționată - de aceea vă invităm să așteptați confirmarea rezervării dumneavoastră din partea proprietarilor prin electronic mail sau prin telefon

Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt entire, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati web site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei. Politicile de la Hotel Carmen, Predeal

Be the primary to grasp and let us deliver you an e-mail when Cofetaria Irilena posts news and promotions. Your email address will not be used for another purpose, and you can unsubscribe at any time. Subscribe

Vă puteţi bucura de mai multe tipuri de masaje sau tratamente corporale, la un cost suplimentar. Dacă doriţi să petreceţi câteva ore de divertisment, hotelul Carmen incorporate un centru de bowling cu six piste.

Restaurantul proprietatii serveste preparate internationale, iar barul din hol ofera o gama larga de bauturi. Pentru evenimente non-public, aceasta proprietate are o sala de banchet cu 250 de locuri.

Comandă tort on-line, la domiciliu, în Predeal, indiferent dacă este un tort aniversar sau un tort personalizat este o metodă swiftă de a encounter o surpriză plăSliceă.

daca doresti ca afacerea ta sa fie promovata aici aici te rugam contacteaza-ne completand formularul de aici

Pretul mediu pe noapte al camerei la Hotel Carmen este 165lei. Simply click aici pentru a afla pretul last pentru perioada dorita.

Rețete românești din Brașov și Țara BârseiMeșteșuguriTradiții și obiceiuriProducători locali

- micul dejun absolut acelasi in fiecare dimineata , fara vreo minima diferenta. Zona de servire a micului dejun foarte mica si se aglomereaza extrem de tare. Nu poate deservi intreaga capacitate de cazare, oamenii sunt poftiti sa astepte im receptie pana se elibereaza o masa. - " spa" incorporate o piscina mult prea mica pentru capacitatea de cazare hotel a hotelului, cu eight sezlonguri in overall &#forty three; un jacuzzi cu capacitate de 4 persoane. -meniul restaurantului destul de harta statii incarcare electrice romania limitat. - accesul la spa putin incomod:trebuie sa urci la etajul 3, apoi sa cobori pe o alta scara restaurante predeal pana la parter si acelasi traseu la intoarcere sau traversezi restaurantul.

Gustarile calde de la micul dejun erau cam reci. pista bowling Balconul este practic inutilizabil din cauza ca este foarte expus la zgomotul i privirile din strada principala.

It is possible to e-mail the website owner to let them know you were being blocked. You should incorporate Everything you were accomplishing when this site came up and also the Cloudflare Ray ID uncovered at The underside of this web site.

Restaurantul proprietăţii serveşte preparate internaţionale, iar barul din hol oferă o gamă largă de băuturi. Pentru evenimente non-public, această proprietate are o sală de banchet cu 250 de locuri.

Report this page